10 Bet recension

10 bet bonus

Om 10 Bet

10 Bet grundades 2003 men lanserade sina tjänster till svenska marknaden först år 2013. De erbjuder sport betting, casino och självklart esport, samt innehar 10 Bet en svensk spellicens så du kan känna dig trygg. 10 Bet har lagt fokus på att ha ett stort spelutbud för de lite mer “seriösa” spelarna. De erbjuder spel på mer än 65 000 matcher varje månad och är med de en av de spelbolag med störst utbud.

10 Bet Esport Bonus

10 Bet esport bonus ger dig 100% upp till 500 SEK på din första insättning. Minsta insättning är 100 kr. Även om spelbolaget fokuserar på seriösa spelare så får man som nybörjare en helt okej bonus som drygar ut spelkassan. Omsättningskravet på bonusen är 5x bonussumman, vilket är lägre än många andra spelbolag. Dessutom kan man inte ta del av bonusen om man sätter in pengar med Neteller eller Skrill.

Spelutbud på Esport hos 10 Bet

Spelutbud är ett av 10 Bet’s signum, men när det gäller Esport har de inte riktigt hunnit ta till sig alla spel ännu. Hos 10 bet kan du betta på följande spel:

  • CS:GO
  • League of Legends
  • Call of Duty
  • Overwatch
  • Starcraft 2

10 Bet Kampanjer och Tävlingar

Hos 10 Bet finns ibland en del kampanjer att ta del av. Ofta i form av förhöjda odds på matcher, eller ibland även gratisspel. De har inte marknadens bästa eller mest frekventa kampanjer, men absolut godkänt från oss. Med tanke på att deras fokus, som tidigare nämnt, ligger på seriositet och ett gediget spelutbud så blir bonusar & kampanjer lidande. Det behöver dock inte vara något negativt, beroende på vad man är ute efter.

10 Bet Betalningsmetoder

Man kan göra insättningar och uttag med ett flertal olika metoder hos 10 Bet. Bland dom finns Mastercard, Visa, banköverföring eller e-plånböcker såsom Neteller och Skrill. Dock så kan man inte ta del av bonusen om man gör sin insättning med de sistnämnda, alltså Neteller eller Skrill. En utbetalning hanteras normalt inom 24 timmar och för betalkort som Visa och Mastercard kan det ta mellan 3-5 dagar innan pengarna syns på ditt konto. 10 Bet har kundsupport dygnet runt alla dagar i veckan och kan kontaktas via livechatten, telefon eller mail.

10 Bet i Mobil

Hos 10 Bet hamnar du i en bra spelmiljö som är anpassad till mobilen. De har ingen app tillgänglig för svenska kunder, men deras sida fungerar bra i webbläsaren på mobilen. Man hittar enkelt samma utbud som på datorn och med smarta funktioner flyter allt på smidigt.

Slutsats

10 Bet är en bra och seriös bettingsida som har funnits i över 15 år, det gör att dom vet hur man ska leverera en bra produkt till de som älskar betting. Enda minuset är att deras Esport utbud är lite skralt i dagsläget men det hoppas vi kommer ändras allt eftersom betting på esport blir mer eftertraktat. Dessutom har de 5x i omsättningskrav, vilket är lite mindre än många andra. Med det sagt; finns den esporten man vill betta på tillgänglig och man inte bara väljer spelsida baserat på sin insättningsbonus så är 10 Bet ett bra val. Perfekt för den som planerar att betta långsiktigt.