Paf recension

Paf bonus

Om Paf

Paf är ett gediget spelbolag som funnits sedan 1966 på Åland. Vid den tiden var deras största utbud spelautomater på kryssningsfartyg. Men 36 år senare så går Paf online och startar sitt spelutbud via sin hemsida. Deras spel och oddsutbud expanderar och idag erbjuder Paf massvis med olika spel på sin sida, inte minst esport. Via Paf går det att spela poker, slots, casino, bingo och betta på sportodds och esport.

Paf utmärker sig tydligt med deras mål och agenda att allt överskott i bolaget går till samhällsnyttiga ändamål, så som utbildning, idrott, vård, förebygga spelproblem mm.

Paf Esport Bonus

Registrerar man sig på Paf så får man direkt freespins att spela på thunderbar, helt utan omsättningskrav. Varje spin är värda 2 kr och är giltiga i en vecka. Vinner man på sina freespins så räcker det att man gör en insättning för att kunna få ut sina vinst pengar.

Paf ger även spelaren 100 kr extra att spela för vid första insättning helt utan omsättningskrav. Du väljer helt och hållet själv hur du ska spela för dina bonuspengar. Du kan exempelvis lägga lite av pengarna på en CSGO match för att sedan hoppa över och prova lyckan i deras slots utbud.

Spelutbud på Esport hos Paf

  • CS:GO
  • Call of Duty
  • Overwatch

Paf Livebetting

Livebetting känns idag som mer eller mindre ett måste för olika spelbolag att erbjuda sina spelare. Vill man kunna kamma hem snabba och spännande odds alternativ och att man även följer matchen live så är livebetting det absolut roligaste odds alternativet.

Hos Paf kan man ta del av ett brett livebetting utbud. Vare sig det gäller vanliga sportodds eller esport så har Paf bra liveodds.

Paf Kampanjer och Tävlingar

När man skapar ett konto hos Paf så är man automatiskt med i deras kundklubb. Man förbinder sig inte till någonting men har chansen att vinna resor, olika upplevelser och massa andra saker.

Paf är också ganska känt för sin texas holdém poker där de anordnar olika pokertävlingar, pokerkryssningar mm. För en liten insättningssumma kan spela sig fram till en plats på exempelvis deras pokerkryssningar.

Paf har ständigt olika tävlingar mm som kan få chansen att vinna, så håll utkik.

Paf Betalningsmetoder

När man vill sätta in pengar på sitt spelkonto hos Paf så går det utmärkt att göra det med antingen Swish, Visa, Mastercard, Neteller, Skrill eller vanlig banköverföring. Pengarna sätts in omedelbart och du kan börja spela för dom direkt.

När ska du ta ut dina pengar ifrån ditt spelkonto så se till att du gör det i SEK så att du slipper onödiga växlingskurser. Tar du ut pengar så har du dem på ditt bankkonto oftast inom ett dygn.

Paf i Mobil

Paf har dessvärre ingen app men det har en välutformad mobilversion av deras sajt. Det är enkelt att orientera sig, sidan laddar fort och det är inga problem att lägga ett snabbt bet.

Slutsats

Paf är enligt oss ett stabilt omtyckt spelbolag. Deras vinst går till bra ändamål, vilket är ett plus i kanten. Vi kan tycka att de skulle haft en något generösare välkomstbonus och ett lite bredare spelutbud inom esport. Men å andra sidan så ska de ha en stjärna för att de inte har några som helst omsättningskrav på deras bonuspengar.

Vill man komma i kontakt med deras support så kan man nå dem både via telefon och mail.