Betway recension

eSports logos white

Om Betway

Betway är ett spelbolag som många känner till, med över 2 miljoner användare får dom räknas som ett av de största i Europa. Betway grundades 2006 och har ett stort utbud av spel bl.a odds, casino och poker. Som sponsor till Sveriges esportlag Ninjas in Pyjamas går det inte ta miste på deras kärlek för esporten. Det innebär självklart att dom har ett utbud av esport matcher man kan betta på hos Betway.

Betway Esport Bonus

Betways oddsbonus för esport betting är generellt bra. Men den kan vara lite svår att förstå sig på det första gången man spelar. Det är nämligen vad dom kallar en “flexibonus”, det innebär att när man lägger ett bet så tas hälften från dina bonuspengar och hälften från din insättning.

Exempel: Man gör en insättning på 1000 kr och får 100% i bonus, då kommer man totalt ha 2000 kr på ditt spelkonto hos Betway. 1000 kr från din insättning och 1000 kr från Betways insättningsbonus. Lägger man sedan ett bet på att NiP ska vinna mot Fnatic för 200 kr, kommer ditt saldo visa att man har 900 kr kvar från bonusen och 900 kr kvar från din insättning. Din bonus blandas således inte ihop med dina insatta pengar, och man kan alltid ta ut de pengarna som inte tillhör bonusen.

Betway Kampanjer och Tävlingar

Betway erjuder kontinuerliga kampanjer och tävlingar. Det kan exempelvis röra sig om förhöjda odds på vissa matcher eller på flera matcher. För att lyfta fram esport segmentet ytterligare erbjuder Betway ett gratisbet varje vecka för inbitna esportbettare. Alla spel som läggs på esport matcher till ett odds på minst 1.75 (kan vara flera matcher) räknas ihop varje söndag. Har man omsatt över 250 kr belönas man med ett free bet värt 100 kr på måndagen efter. Dessutom är Betway huvudsponsor till NiP och har ibland tävlingar där har man chans att vinna signerade tröjor eller CSGO skins. Det perfekta bettingbolaget för en esportfantast med andra ord.

Betway Betalningsmetoder

Betway erbjuder en rad olika betalningsmetoder, bland annat: Visa, Mastercard, Paypal, Neteller och Skrill som tillhör de vanligaste, men de finns fler alternativ för den som behöver.  Betway är en stor och seriös aktör på spelmarknaden och man kan alltid vara säker på att betalningar håller högsta säkerhet. Hur lång tid det tar innan pengarna finns på ditt konto kan variera beroende på vilken betalningsmetod man väljer. Skulle det uppstå något problem med betalningar så finns deras kundsupport tillgänglig 24/7.

Betway i Mobil

Allt fler gillar bekvämligheten att kunna spela i sin mobiltelefon och Betway har gjort ett bra jobb för att förse sina kunder med en bra mobilupplevelse. Betway har en väl fungerande och mobilanpassad hemsida som fungerar i webbläsaren på mobilen. De erbjuder också en app som man kan ladda ner om man gillar det bättre. Så oavsett om man väljer att spela hos Betway i mobilen, plattan eller datorn så kommer man känna dig nöjd.

Slutsats

Det finns ingenting att klaga på hos Betway enligt oss. Betway är ett utmärkt val av bettingbolag för den som vill betta på esport. Att dom är med och sponsrar esporten och ser till att den kommer framåt värmer så klart lite extra hos oss fans. Dessutom erbjuder dom odds i över 50 andra kategorier, de har något för alla. Glöm inte att läsa igenom deras regler och villkor innan man gör en insättning.