Snabbare recension

Snabbare insättningsbonus

  • Betta utan konto
  • Verifiering med BankID
  • Snabba insättningar och uttag

Om Snabbare

Snabbare är en sida som erbjuder betting och casino för de som tycker det är jobbigt att behöva registrera sig. Det är ComeOn som ligger bakom detta varumärke som satsar på pay’n’play. Det innebär att du inte behöver registrera ett konto, utan enkelt verifierar dig med BankID. Insättningar och uttag görs lika enkelt med hjälp av BankID eller swish. Man kan komma igång och betta supersnabbt, precis som namnet antyder. Snabbare startades 2017 och innehar svensk spellicens, som bl.a innebär skattefria vinster.

Snabbare Esport Bonus

Snabbare erbjuder ingen välkomstbonus för betting. De satsar allt på en enkelt och smidig upplevelse istället för att locka med bonusar. Tråkigt tycker vissa men Snabbare har sin plats på marknaden för oss som värdesätter enkelhet framför bonusar.

Spelutbud på Esport hos Snabbare

  • CS:GO
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Overwatch
  • Starcraft 2

Snabbare Kampanjer och Tävlingar

Inga kampanjer finns för tillfället. Återigen handlar allt om att enkelt komma igång med att betta så snabbt som möjligt. Därför saknas vissa delar som andra spelbolag ofta erbjuder, men det ser vi inte som något negativt.

Snabbare Betalningsmetoder

Hos Snabbare kan man göra insättningar och uttag med Trustly via mobilt BankID. Det går dessutom att göra insättningar med Swish, men inte några uttag med den metoden.

Snabbare i Mobil

Snabbare har en mobilanpassad hemsida som fungerar i alla mobila webbläsare. Eftersom de satsar på att enkelt komma igång med BankID verifiering så tycker vi mobilversionen levererar den bästa spelupplevelsen hos Snabbare.

Slutsats

Vi älskar Snabbare som spelsida. De har förstått att folk inte vill registrera sig, behöva ta emot mail/sms med mera. Med enkel och snabb verifiering med mobilt BankID så slipper vi detta. Sidan fungerar superbra i mobila enheter vilket gör att du kan betta även på språng. De erbjuder ingen välkomstbonus, vilket kan ses som en nackdel jämfört med andra spelbolag. Men det beror helt på vad man är ute efter när man bettar. Snabbare har definitivt sin plats på marknaden för de som värdesätter snabbhet.