ComeOn recension

ComeOn bonus

Om ComeOn

ComeOn är “sveriges schysstaste casino” enligt de själva. De grundades 2008 och är svenskägt. Sedan starten har det gått riktigt bra, kanske beror det på schyssta villkor. Numera tillhör ComeOn en av de större aktörerna på den svenska marknaden. De har startat ett flertal andra märken, bl.a Snabbare och Hajper. ComeOn Sport erbjuder ett stort spelutbud, flertal kampanjer och mycket annat. I vår recension hittar du information om deras bonus, spelutbud, kampanjer och mycket mer. ComeOn innehar svensk spellicens utfärdad av spelinskeptionen.

ComeOn Esport Bonus

ComeOn erbjuder en generös bonus på din första insättning, hela 200% upp till 1000 SEK. Det innebär att du som spelare kan göra en insättning på 1000 SEK och spela för 3000 SEK. Bonusen måste aktiveras innan första insättningen görs och minsta belopp är 100 SEK för att ta del av ComeOn’s bonus. Notera att insättningar via Moneybooker, Skrill, Neteller och paysafecard inte aktiverar bonusen. Utöver det så måste du lägga en kombinationsspel till minst 2.00 i odds för att omsätta din bonus.

Spelutbud på Esport hos ComeOn

  • CS:GO
  • League of Legends
  • Dota 2
  • Starcraft 2
  • Overwatch

ComeOn Kampanjer och Tävlingar

ComeOn har utöver sin välkomstbonus även ett flertal kampanjer man kan ta del av. Varje vecka har ComeOn vad de kallar “gratisspels-klubben” där man kan vinna 10.000 SEK i gratisspel. Samtidigt samlar man poäng på nästintill allt man gör hos ComeOn, dessa poäng kan sedan växlas in för exempelvis gratispengar eller bonusar.

ComeOn Betalningsmetoder

ComeOn har massvis med betalningsmetoder att välja mellan, något för alla helt enkelt. De tar säkerhet på största allvar och alla betalningar sker säkert och tryggt. Du kan bl.a göra insättningar med följande metoder: Mastercard, VISA, Trustly, PaySafeCard, Swish, Zimpler, Skrill med mera.

ComeOn i Mobil

ComeOn erbjuder en bra spelmiljö i mobila enheter, en miljö där fler och fler väljer att spela. Därför ser vi också att ComeOn har lagt ner tid på att leverera en fin spelupplevelse i mobilen. Det finns en ComeOn app för den som spelar i mobilen ofta, just nu bara tillgänglig till iPhone. Deras mobilanpassade sida fungerar utmärkt i webbläsaren också. Här kan du verifiera dig med BankID och ta del av snabba insättningar och utbetalningar.

Slutsats

Vi kan varmt rekommendera ComeOn för betting på Esport. De har ett stort utbud, generös bonus och många fördelaktiga kampanjer. ComeOn har stort fokus på att erbjuda odds på spel för deras svenska kunder, där Esport definitivt är en av de mest intressanta. Du kan även få en grym upplevelse i mobilen, där man kan spela utan konto. Spelupplevelsen förhöjs av alla deras kampanjer och gör att man vill stanna kvar hos dom.