Pixel Bet recension

Pixel Bet insättningsbonus

  • Betting utan registrering
  • Stort utbud på Esport
  • Snabba uttag

Om Pixel Bet

Pixel bet är en ny aktör som satsar stenhårt på esport betting. De lanserades i november 2018 och blev sedan uppköpta av LeoVegas vilket gav pixel bet ekonomiska muskler att leverera en grym produkt till marknaden. Den svenska marknaden saknade tidigare ett spelbolag med tydligt fokus på esport betting som innehar svensk spellicens. Men inte längre. Hos pixel bet kan du betta på en uppsjö av olika spel, bl.a CSGO, league of legends, Starcraft 2 och dota med mera

Pixel Bet Esport Bonus

Pixel.bet erbjuder för tillfället inte någon bonus för esport betting. Tidigare tillhandahöll de en så kallad cashback bonus. Men med nya lagstiftningen så blev detta förbjudet då det anses vara flera bonusar, och numera får varje spelbolag bara dela ut en bonus per spelare. Dessutom är pixel bet en sida där man kan betta utan konto, vilket gör det svårt att erbjuda bonus till sina spelare. Men det man går miste om i bonus får man tillbaka i smidighet, du slipper allt krångel med registrering och behöver inte ta emot mail och sms. Det återstår att se om pixel.bet kommer lösa en annan bonus till sina spelare, händer det så kan ni läsa det här.

  • Spela utan registrering med BankID
  • Blixtsnabba utbetalningar
  • Stort fokus på Esport betting
  • Snygg och  användarvänlig design

Pixel Bet Kampanjer och Tävlingar

Pixel bet kampanjer har upphört för tillfället, av samma anledning som vi nämnde tidigare. Den nya lagstiftningen tillåter inte cashback, som pixel bet brukade erbjuda. Om den kommer tillbaka kan ni räkna med 10% cashback från pixel bet varje vecka.

Pixel Bet Betalningsmetoder

På pixel bet kan du börja bryta på esport utan konto. Du kan enkelt logga med BankID och göra en smidig insättning. Önskar du att sätta in pengar via MasterCard, visa, skrill eller andra vanliga alternativ så går det självklart också.

Pixel Bet i Mobil

Alla sidor måste fungera bra i mobilen idag och pixel bets sida är inget undantag. De levererar en grym produkt även i mobilen. Man kan med enkelhet navigera sig fram till vad man vill, oavsett om man vill betta på en framtida turnering eller söker efter liveodds.

Slutsats

För esport betting är pixel bet ett utmärkt alternativ. Pixel vet satsar hårt på att ge oss nördar en fantastisk upplevelse när vi vill betta på esport. Dessutom lyckas de med sin design fånga ”gamer”-känslan. Det känns som vi hör hemma hos pixel bet.